347 woorden
2 minuten leestijd

Canalit introduceert nieuwe rubberen opstelbalken in het airco-assortiment

Canalit breidt haar assortiment uit met de introductie van rubberen opstelbalken. Deze nieuwe productlijn biedt installateurs een innovatieve oplossing voor de installatie van klimaatsystemen op verschillende ondergronden. 

Betrouwbaarheid en kwaliteit verzekerd  

Canalit staat bekend om haar hoogwaardige installatietechnische componenten die uitblinken in veelzijdigheid, flexibiliteit en montagegemak. Met de toevoeging van deze nieuwe type opstelbalken aan het airco-assortiment kunnen installateurs nu nog efficiënter en sneller werken bij het installeren van airconditioning of klimaatinstallaties op diverse ondergronden. 

Stevige montage en duurzaamheid met Canalit opstelbalken met 21 mm profiel 

De opstelbalken met 21 mm profiel vormen een nieuwe aanvulling op het assortiment en bieden installateurs een stevige en snelle montageoplossing voor klimaatsystemen dankzij de gegoten aluminium rails op elke sokkel. Met vier voorgevormde gaten vergemakkelijken ze de mechanische bevestiging aan een onder constructie, waardoor een stabiele installatie wordt gegarandeerd. Bovendien zijn de Canalit opstelbalken voorzien van ingebouwde waterpassen, waardoor installateurs gemakkelijk de juiste positionering kunnen bepalen. 
 
Canalit hecht ook veel belang aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom zijn deze opstelbalken gemaakt van gerecycled rubber, wat niet alleen bijdraagt aan het verminderen van afval, maar ook zorgt voor een uitstekende stabiliteit en trillingsdemping. Bovendien zijn ze bestand tegen extreme temperaturen, met een aanbevolen temperatuurbereik van -40 °C tot +80 °C, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende klimatologische omstandigheden. 

Verkrijgbaar in vier verschillende maten:
 
ArtikelnummerAfmeting (lxbxh)Kg per voetTotale draaglastVerpakt:
943233250 x 160 x 90 mmtot 160 kgtot 640 kgPer 4 stuks
943236450 x 160 x 90 mmtot 260 kgtot 520 kgPer 2 stuks
943239600 x 160 x 90 mmtot 470 kgtot 940 kgPer 2 stuks
9432421000 x 160 x 90 mmtot 630 kgtot 1260 kgPer 2 stuks

“Sneller, efficiënter en slimmer” 

De rubberen opstelbalken zijn een waardevolle toevoeging aan het bestaande airco-assortiment van Canalit. Met deze nieuwe productlijn streeft Canalit ernaar de installateurs te voorzien van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke oplossingen die hun werk vereenvoudigen. Deze opstelbalken bieden stabiliteit, duurzaamheid en efficiëntie, waardoor installaties op verschillende onder constructie probleemloos kunnen worden uitgevoerd. 

Nieuwsoverzicht