Home


Canalit heeft een breed productassortiment dat bestaat uit onder meer leidingkokers, kabelkanalen en aircokanalen, met als uitgangangspunt om de installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken op een laagdrempelige manier.


Systeem25

Zelfklevende leidingkokers

Leidingkanalen KKI

Leidingkanalen voor airco

Airco toebehoren

Leidingkokers M2

Leidingkanalen M5

Bedradingskokers

Bevestiging

GereedschapSamen met de installateur zorgen wij voor betrouwbare, innovatieve en tijdbesparende producten. Van zelfklevende leidingkokers, voorzien van de veelgeprezen dubbelzijdige foamtape tot aan een assortiment bedradingkokers voor paneelbouwers en industrie. Alles compleet met slimme en doordachte hulpstukken.

Wij leveren uitsluitend via elektrotechnische-, technische- en verlichtingsgroothandels. Samen met deze partners zorgen wij voor betrouwbaar advies en verrassende oplossingen op het juiste moment.

Ook interessant

Nu in het assortiment

Railsokkel -
Dakopstelbalk

Stevig, duurzaam en trillingsvrij - onze rubberen sokkels zijn de perfecte ondersteuning voor jouw airco unit.

Met een draagvermogen van maximaal 520 kg en gemaakt van gerecycled rubber bieden ze uitstekende dempingseigenschappen.

Op de sokkel is een gegoten aluminium rail bevestigd met afmetingen van 41 x 21 mm. Deze rail is geschikt voor M10 bevestigingsmiddelen.

Bekijk product

Aircokanalen -
Antraciet/Grijs

Onze aircokanalen zijn vervaardigd uit UV gestabiliseerd PVC en zijn voorzien van een stevige dekselaansluiting. Hierdoor kunnen koelleidingen, condenswaterafvoer en voedingskabels in de lichte montagespanning in het aircokanaal geplaatst worden zonder dat de deksel eraf schiet.

Deze aircokanalen kunnen zowel geschroefd, middels plakmontage of met duimnagels geïnstalleerd worden.

Bekijk product

Zelfklevende
driehoek
leidingkoker

De zelfklevende driehoek leidingkoker van Canalit is de ideale oplossing om in een hoek alle snoeren en kabels weg te werken. De koker is zowel horizontaal als verticaal te monteren en is voorzien van een deksel die strak oversteek. Hierdoor krijgt de koker een naadloze aansluiting op de muur en is hij in vrijwel elke hoek te plaatsen.

Bekijk product

Heel veel Canalit

Sterk, innovatief en tijdbesparend