454 woorden
2 minuten leestijd

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met onze nieuwe zwarte M5 kabelkanalen.

In de wereld van interieurontwerp blijft de populariteit van zwarte interieurs onverminderd hoog. Canalit, dat gespecialiseerd is in kabelmanagementoplossingen, speelt hier slim op in. Naast de bekende kabelkanalen in de kleuren grijs (RAL 7030) en wit (RAL 9010), introduceren we nu ook kabelkanalen in een stijlvolle zwarte kleur (RAL 9005).

Vijf verschillende maten voor perfecte installatieoplossingen
De kabelkanalen zijn vervaardigd van Polyvinylchloride (PVC) en UV gestabiliseerd, waardoor ze een uitstekende duurzaamheid en een langere levensduur garanderen. Hierdoor kunnen de kabelkanalen aan hoog gestelde eisen in verschillende soorten installaties voldoen. Bovendien worden de kabelkanalen vanaf een breedte van 60 mm standaard geleverd met verschuifbare draadhouders waar de deksel eenvoudig overheen schuift waardoor kabels makkelijk, snel en netjes op hun plek in het kanaal worden gehouden. Onze draadhouders dienen niet alleen als bevestigingsmiddel voor kanalen, maar fungeren ook als slimme koppelstukken om naadloos meerdere leidingkokers te verbinden. Dit resulteert in een perfect geïntegreerde installatie die perfect bij uw behoeften aansluit.

En vergeet niet dat onze Canalit M5 kabelkanalen geschikt zijn voor schietmontage, waardoor ze snel en stofvrij op verschillende ondergronden kunnen worden gemonteerd. Dit maakt de installatie nog efficiënter en gemakkelijker.

Met vijf verschillende maten om uit te kiezen, is er een perfecte oplossing voor elke installatie:

ArtikelnummerType omschrijvingAfmetingen (lxbxh)Geleverd met draadhoudersVerpakt:
952030M5 25/25 ZW2000 x 25 x 25 mmPer stuk
952218M5 30/30 ZW2000 x 30 x 30 mmPer stuk
952040M5 40/40 ZW2000 x 40 x 40 mmPer stuk
952046M5 60/40 ZW2000 x 60 x 40 mmPer stuk
952060M5 60/60 ZW2000 x 60 x 60 mmPer stuk


Tot montage schoon en onbeschadigd
Elk kabelkanaal wordt zorgvuldig verpakt in de bekende beschermende Canalit-folie om mogelijke transport en opslagschade te voorkomen.

Naadloze integratie van kabels en draden in het interieur
De nieuwe zwarte kabelkanalen van Canalit bieden niet alleen veiligheid en duurzaamheid, maar ook een nette afwerking van de bekabelingsinstallatie. Hierdoor kunnen gebruikers optimaal genieten van een comfortabele omgeving, zonder concessies te doen aan de functionaliteit en uitstraling van de installatie. Of het nu gaat om een renovatieproject of een installatie in een nieuwbouwproject, de zwarte M5 kabelkanalen van Canalit zorgen voor een naadloze integratie van kabels en installatiedraden in het interieur.

Altijd op zoek naar de beste oplossingen
Canalit heeft met de introductie van de zwarte M5 kabelkanalen een stijlvolle en praktische oplossing gecreëerd voor netjes kabelmanagement. Deze kabelkanalen, gemaakt van hoogwaardig UV gestabiliseerd kunststof, bieden duurzaamheid, veiligheid en een esthetisch verantwoorde afwerking van kabelinstallaties. Om welke omgeving het ook gaat, de zwarte M5 kabelkanalen van Canalit dragen bij aan een opgeruimde en professionele uitstraling. Met Canalit blijft kabelmanagement niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en harmonieus in lijn met de moderne interieurtrends.

Nieuwsoverzicht