311 woorden
2 minuten leestijd

Trillingsdempers: een stille installatie op alle fronten

Onze trillingsdempers met veervoet zijn speciaal ontworpen om de vibraties en het geluid van buitenunits van airco’s en klimaatinstallaties effectief te dempen. Zo blijft het binnen een stuk stiller.

De trillingsdempers van Canalit zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder luchtbehandelingskasten, ventilatiekasten en axiale ventilatoren. Met een effectieve werking tot 1200 toeren per minuut, bieden deze dempers een uitstekende oplossing voor apparaten met een lage frequentie. Voor een optimale werking dienen de trillingsdempers uitsluitend verticaal gemonteerd te worden.

Een uniek kenmerk van de trillingsdempers is de metalen voetbevestiging, die direct past op onze opstelbalken. Deze combinatie zorgt ervoor dat hinderlijke vibraties van  buiten-units van airconditionings, ventilatiesystemen, warmtepompen en luchtbehandelingskasten efficiënt worden opgevangen. Bovendien zijn de dempers uitgerust met kleurgecodeerde metalen veerisolatoren, die het eenvoudig maken om verschillende draagvermogens te onderscheiden.

Trillingsdempers:

  • 943400 – Oranje – Belasting per stuk: 8 tot 15 Kg
  • 943401 – Paars – Belasting per stuk: 14 tot 25 Kg
  • 943402 – Groen – Belasting per stuk: 16 tot 50 Kg
  • 943403 – Blauw – Belasting per stuk: 39 tot 75 Kg
  • 943404 – Rood – Belasting per stuk: 46 tot 100 Kg
  • 943405 – Roze – Belasting per stuk: 66 tot 125 Kg

De keuze voor de juiste voeten wordt beïnvloed door het totale gewicht van de installatie, hoeveel voeten er nodig zijn, en waar het zwaartepunt van de machine zich bevindt. Voor een preciezere vaststelling kunt u de tekeningen en formules raadplegen die beschikbaar zijn in onze specsheet.

Voor klimaatbeheersing en airconditioning bieden wij meer dan alleen trillingsdempers. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan airco toebehoren, waaronder wandbeugels, condensbakken, beschermkooien, schuifmoeren en draadbussen. Deze accessoires zijn gecreëerd om de montage te vergemakkelijken en zorgen voor een strakke afwerking. Door deze producten toe te voegen aan ons aanbod, benadrukt Canalit haar inzet voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die bijdragen aan een comfortabele, stille en efficiënte installatie.

Nieuwsoverzicht