600 woorden
3 minuten leestijd

Airco opstellingen op iedere gewenste plek met Canalit

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een airco-unit te plaatsen in hun huis of kantoor, om zo de hitte in de zomermaanden te bestrijden of om juist warmte te bieden tijdens de wintermaanden. Voor een goede werking van de airco-unit is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt geplaatst en bevestigd. Om aan de toenemende vraag naar aircomaterialen te voldoen, heeft Canalit haar assortiment uitgebreid met een nieuw programma opstelmaterialen. Naast de bekende airco kanalen en bijpassende hulpstukken biedt Canalit nu ook verschillende opstelsets aan voor diverse situaties.

Stilte en comfort gaan hand in hand

Bij het plaatsen van een airco in huis of op kantoor is het van groot belang dat deze zo stil mogelijk werkt. De constante zoem of trillingen van de airco kunnen immers voor veel overlast zorgen. Canalit begrijpt dit en biedt verschillende oplossingen om deze geluiden en trillingen te verminderen. Het uitgebreide assortiment opstelmateriaal voor airco-installaties van Canalit voorziet in alle benodigdheden om de airco-unit op een gewenste locatie te monteren. Zo geniet je van de verkoeling van de airco, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de rust in huis of op kantoor.

Zo biedt Canalit trillingsdempers en rubberen matten aan, maar ook opstelbalken in zowel wit als zwart. Deze opstelbalken zijn niet alleen licht van gewicht en makkelijk te installeren, maar ook schokbestendig en zelfdovend voor extra veiligheid.

Een andere oplossing is de sokkelset, die niet alleen zorgt voor een veilige en stevige plaatsing van de airco op platte daken, maar ook bijdraagt aan een stille werking door de trillingen te verminderen. Bovendien geeft deze set de installatie een professionele uitstraling. Met deze oplossingen van Canalit kan iedereen genieten van een stille en comfortabele omgeving, ongeacht het seizoen.

Schuin dak

Soms kan het lastig zijn om een airco binnen of op een plat dak te installeren. Gelukkig biedt de airco schuin dak montage set van Canalit hier een oplossing voor. Deze set is speciaal ontworpen om de airco-unit veilig en stabiel te bevestigen op een schuin dak. Een goede bevestiging is essentieel voor de duurzaamheid en veiligheid van de installatie. Met deze set kan de airco-unit eenvoudig en veilig gemonteerd worden, waardoor het gebruiksgemak en de veiligheid sterk verbeterd worden.

Bescherm je airco en verleng de levensduur

Canalit erkent het belang van het beschermen van airconditioning-apparatuur om de levensduur van de unit te verlengen en de veiligheid ervan te garanderen. Om vandalisme, onopzettelijke schade en weersinvloeden te voorkomen, is het cruciaal om de juiste bescherming te kiezen. Gelukkig biedt Canalit hiervoor de perfecte oplossing met hun beschermkooi.

De Canalit beschermkooi is ontworpen om de airco-unit te beschermen tegen vogels en andere gevaren, evenals om ervoor te zorgen dat de unit veilig en stevig staat. Dit is vooral belangrijk als de unit in een openbare ruimte wordt geplaatst, waar de kans op beschadiging nog groter is. Het installeren van de beschermkooi is eenvoudig en snel, zodat de airco-unit snel optimaal beschermd kan worden.

Altijd op zoek naar de beste oplossingen voor jouw comfort

Canalit heeft met de toevoeging van deze opstelmaterialen aan het assortiment een uitgebreide oplossing voor het veilig en esthetisch verantwoord installeren van airco-units. Door voortdurend te blijven vernieuwen en te streven naar de beste oplossingen voor de klant, bewijst Canalit opnieuw haar expertise in het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor de elektrotechnische en technische sector. De nieuwe opstelmateriaal-producten bieden niet alleen veiligheid en duurzaamheid, maar ook een nette afwerking van de installatie. Op deze manier kunnen gebruikers nu optimaal genieten van een comfortabele omgeving, zonder concessies te doen aan de functionaliteit en uitstraling van de installatie.

Opstelbalken

Nieuwsoverzicht