196 woorden
1 minuten leestijd

Canalit Systeem25 nu ook in zwart!

Canalit Systeem25 is niet alleen zeer slim, omdat de inventieve bodem het universeel gebruik voor draad en kabel mogelijk maakt, maar het strakke ontwerp met vloeiende lijnen die doorlopen in de hulpstukken. Voor de moderne installaties nu ook in zwart verkrijgbaar!

Steeds meer installateurs raken enthousiast over Canalit Systeem25 vanwege de innovatieve voordelen en besparingen die het plattebuissysteem biedt. De uitscheurbare bodem zorgt ervoor dat de koker gebruikt kan worden voor zowel draad als kabel zonder de dubbele bodem eruit te snijden. Installateurs besparen door nooit meer twee verschillende kokers op voorraad te leggen. Daarnaast zorgt het folie op de deksel ervoor dat er geen zwarte vingers achterblijven bij het monteren. Dit bespaart de tijd en frustratie die gepaard gaan met het schoonpoetsen van de kokers. Bovendien worden er minder beschadigde kokers weggegooid. 

Canalit maakt Systeem25 steeds completer. Nu is de bekende koker ook verkrijgbaar in de kleur zwart! Verder zijn er lasdozen en uitbreidingsdozen toegevoegd aan het uitgebreide assortiment hulpstukken. Deze dozen werken met klikbare bodemplaten en zijn daardoor snel en gemakkelijk te monteren. Mist u nog hulpstukken waarvan u denkt dat die een goede toevoeging vormen? Laat het ons weten via info@maskate.nl of 088-0023300.

Systeem25

Systeem25 hulpstukken

Nieuwsoverzicht