214 woorden
1 minuten leestijd

Antraciet grijze aircokanalen en hulpstukken

Canalit komt met nieuwe antraciet grijze aircokanalen en bijpassende hulpstukken voor een strakke afwerking van koelleidingen, condenswaterafvoeren en voedingskabels koelinstallaties. Deze nieuwe kleur kanalen zorgt voor een moderne afwerking tegen donkere wanden en valt zo minder op dan de witte variant.

Interieur
Antraciet grijs (RAL 7016) is een zeer veel toegepaste kleurstelling voor kunststof kozijnen en gevelbeplating, en is door zijn matte kleurstelling uitstekend geschikt voor diverse kleuren donkere buitengevels. Daarnaast is deze kleur minder gevoelig voor UV gerelateerde verkleuring dan bijvoorbeeld zwarte buitengoten.

Moderne strakke afwerking, die snel en stofvrij gemonteerd kan worden met het zeer sterke Canalit tweezijdige kleefband (999219) of de grijze Canalit duimnagel (462001) en uiteraard ook op de traditionele methode middels schroefmontage.

Beschermde folie
Dat innovatie niet alleen in het maken van producten van hoge kwaliteit zit, maar ook in de verpakking kan zitten, heeft Canalit afgelopen jaren wel bewezen. Door de kanalen met stevige Canalit tunnelfolie te beschermen en om de snellopende maten ook per stuk verpakt te leveren, zodat de installateur de materialen, bij vervoer in zijn bedrijfswagen, schoon en onbeschadigd op zijn project krijgt.        

  • Materiaal: PVC, UV gestabiliseerd
  • Temperatuurbereik: -30°C tot +65°C, montage tot -15°C
  • Kleur: wit (RAL 9010) of antraciet/grijs (RAL 7016)
  • Verpakking: in omdoos of per lengte van 2 meter in folie
Nieuwsoverzicht