Menu

Wie wij zijn

Mensen zoals u: we maken er werk van om in teamverband dagelijks een bijdrage te leveren aan de continuïteit van de onderneming. In een platte organisatie zijn we dagelijks in de weer om onze vooraanstaande plaats in de markt te behouden en uit te bouwen.

Duurzaam

Met Canalit biedt het vanuit Soest paneelbouwers en industriële gebruikers een uitgebreid programma kunststof kabelkanalen, leidingkokers en bijbehorende producten. Van zelfklevende en van een dubbelzijdige foamtape voorziene leidingkokers tot en met een uitgebreid assortiment bedradingskokers. Installatietechnische componenten van topkwaliteit die uitblinken in veelzijdigheid, flexibiliteit én montagegemak. Per stuk leverbaar in een gerecyclede beschermfolie of, wanneer grotere aantal benodigd zijn, in een stevige doos. Duurzame verpakkingen die ervoor zorgen dat de installateur de materialen altijd schoon en onbeschadigd op de projectlocatie krijgt.

Waarom doen we het?

We doen het omdat we er plezier in hebben. Omdat we ervaren dat het werkt. In teamverband met de collega’s samen elke dag er een sport van maken om ideeën van installateurs om te kunnen zetten tot gebruiksvriendelijke, tijdbesparende producten. Die we daarna als nieuw product kunnen introduceren en die kunnen uitgroeien tot succesvolle producten van de merken CANALIT en MEPAC.

Met installateurs, door installateurs, voor installateurs.

Voor vragen over onze producten kunt u bellen of mailen met onze sales afdeling. 088 - 002 33 00

Informatie

Contactgegevens

Canalit is een merk van
Maskate B.V.

Nieuwegracht 26, 3763 LB Soest
Postbus 505, 3760 AM Soest

T: 088 - 002 33 00
E: info@canalit.nl